DevOps Institute Certificeringsprogrammer

GBD udbyder en række certificeringsforberedende kurser for DevOps® certificeringsprogrammer. Disse uddannelser bygger på DevOps Institutes anerkendte standarder og klæder professionelle på til at kunne arbejde med DevOps principper og metoder og indgå i de forskellige DevOps roller.

 

 

DevOps Foundation (DOFD)®

8.1jpg

DevOps Foundation® kurset henvender sig til personer, der ønsker en grundlæggende forståelse for DevOps terminologien samt blive klædt på til at bestå DevOps Foundation® certificeringseksamen eksamen.

Læs mere

Certified Agile Process Owner (CAPO)®

D1

Certified Agile Process Owner (CAPO)® kurset bygger videre på viden fra DevOps Foundation® certificeringen og henvender sig til personer, der ønsker at lære om procesejerens ansvarsområder, praksis og værktøjer med særligt fokus på Agile Service Management kontekst samt blive klædt på til at bestå Certified Agile Process Owner (CAPO)® eksamen. Forudsætning er bestået DevOps Foundation (DOFD)® certificering.

Læs mere

Certified Agile Service Manager (CASM)®

D4

Certified Agile Service Manager (CASM)® forløbet bygger videre på den viden, der indgår i DevOps Foundation certificeringen og klæder deltageren på til at forstå hvordan Agile og Agile Service Management begreber kan anvendes i design og forbedringer af ITSM-processer samt bestå Certified Agile Service Manager (CASM)® certificeringseksamen. Forudsætning er bestået DevOps Foundation (DOFD)® certificering.

Læs mere