PMI®s certificeringsprogrammer

GBD udbyder en række certificeringsforberedende kurser for PMI® certificeringsprogrammer. Disse uddannelser bygger på PMI® anerkendte standarder og klæder projektlederen på til at kunne planlægge og styre projekter og programmer efter international best practice.

Project Management Professional (PMP)® certificeringsforberedende kursus

PMIs Project Management Professional (PMP)® certificeringsprogram er baseret på PMIs standard: Project management Body of Knowledge (PMBOK)® Guide og henvender sig til personer, der ønsker at blive klædt på til at kunne planlægge og styre projekter efter international best practice.

læs mere

Risk Management Professional (RMP)® certificeringsforberedende kursus

16.1jpg

PMI Risk Management Professional (RMP®) bygger på PMI®s Practice standard for Risk Management, der omfatter international anerkendte risikostyrings værktøjer og teknikker. Kurset henvender sig til personer, der arbejder med Risk Management og ønsker at lære PMI®s risk management teknikker at kende og/eller ønsker at forberede sig til RMP® certificeringseksamen.

læs mere

Agile Certified Practitioner (ACP)® certificeringsforberedende kursus

18.1

Med PMI’s Agile Certified Practitioner (PMI-ACP®) certificering samles den internationalt best practice for det agile område og sikrer den certificerede projektleder et anerkendt kompetencebevis og dermed solid dokumentation for agil viden.

læs mere